Kaendahan Antartika sing apik banget, mbebayani

Antartika

Antartika minangka salah sawijining papan ing planet iki kaendahan sing apik banget, ing ngendi para ilmuwan ing saindenging jagad nyinaoni leleh gunung es kanthi cepet lan anget global, ing wektu sing padha nggolek pitunjuk babagan masa lalu kamanungsan sing bisa ngatasi masalah ing mbesuk, lan malah bisa ditemokake wujud urip sing bisa urip lan ing kahanan sing paling ekstrim bisa ditindakake.

Ing Antartika meh 98% wilayah kasebut ditutupi es, lan es iki terus obah. Suhu ing pérangan jagad iki bisa diwiwiti saka nol derajat ing sisih kidul Shetlands lan Semenanjung Antartika nganti suhu sing ora tahan cedhak tiang kidul.

Antartika duwé gunung geni aktif ing dhaerah sing diarani Pulo Apus-apus. Ing pulau iki, ana wilayah sing segara nggodhog 100 ° C, dene ing liyane, segara bisa beku nganti nol derajat. Winters biasane dawa lan peteng lan srengenge biasane ora katon.

anget antarctica

Sanajan angel banget dipercaya, Antartika minangka wilayah sing ana akeh turis sing kepincut karo kaendahane sesawangan sing apik banget. Ing pungkasan skala, ana peneliti sing, amarga pakaryan sing ditindakake saben dinane ing wilayah kasebut, golek solusi efek ngancurake anget global ing saindenging planet iki.

Miturut para ahli, Antartika gedhe lan ganti saya suwe saya suwe saya gedhe menyang liyane planet, soko sing ora bisa diabaikan lan kudu tumindak saiki. Donya kudu cepet-cepet nindakake sesuatu lan sampeyan ora bisa ndeleng liwat sisih liyane, supaya ora ngerti apa sing sejatine kedadeyan ing wilayah planet sing apik lan apik iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.