Gunting

landings mbebayani amarga angin

Dina iki kita bakal ngobrol babagan salah sawijining fenomena meteorologi sing paling mbebayani kanggo penerbangan. Babagan babagan gunting rambut. Ing antarane kacilakan udara sing disebabake meteorologi lan kahanan lingkungan, gunting rambut mlebu. Mung kurang saka 10% kacilakan disebabake dening cuaca. Sanajan mangkono, fénoména iki minangka sebab nomer loro, ing mburi kacilakan, sing nyebabake kacilakan.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh ciri, asal lan akibat saka gunting.

Karakteristik utama

nyukur angin

Kaping pisanan yaiku ngerti apa gunting kasebut. Uga dikenal kanthi jeneng gunting angin lan bedane kacepetan angin utawa arah ing antarane rong titik ing atmosfer bumi. Gumantung manawa rong titik kasebut beda-beda tumandang tumrap lokasi geografis sing beda, gunting bisa vertikal utawa horisontal.

Kita ngerti manawa kacepetan angin utamane gumantung karo tekanan atmosfer. Arah angin dadi cocog karo tekanan atmosfer. Yen ing papan ana tekanan atmosfer sing sithik, angin bakal nyedhaki papan kasebut amarga bakal "ngisi" jurang sing ana kanthi hawa anyar. Gunting angin bisa mengaruhi Kacepetan pesawat nalika njupuk-off lan landing ngrusak. Perlu dielingi yen rong tahap penerbangan iki paling rentan.

Gradien angin bisa mengaruhi dhasar penerbangan kasebut. Iki uga minangka faktor dominan sing nemtokake keruwetan badai. Gumantung saka aliran angin, kacepetan lan tekanan atmosfer, sampeyan bisa ngerti keruwene badai. Ancaman tambahan yaiku kerusuhan sing asring ana gandhengane karo gunting. Uga ana pengaruhe tumrap pangembangan siklon tropis. Lan pangowahan kacepetan angin iki mengaruhi macem-macem variabel meteorologi.

Kahanan atmosfer saka gunting

formasi lan kecepatan angin

Ayo ndeleng kahanan atmosfer utama sing bisa ditemokake karo fenomena meteorologi iki sajrone penerbangan utawa mung ing atmosfer:

  • Sistem ngarep lan frontal: Gunting angin sing penting bisa dingerteni nalika bedane suhu ing ngarepe 5 derajat utawa luwih. Sampeyan uga kudu obah udakara 15 knot kacepetan utawa luwih. Fronts minangka fenomena sing kedadeyan ing telung dimensi. Ing kasus iki, gunting sing madhep bisa diamati ing sembarang ketinggian antarane permukaan lan tropopause. Kita eling yen troposfer minangka wilayah atmosfer nalika kedadeyan fenomena meteorologi.
  • Rintangan kanggo mili: Nalika angin bertiup saka arah gunung, gunting vertikal bisa diamati ing iring gunung. Iki minangka pangowahan kacepetan angin amarga hawa cenderung munggah ing gunung. Gumantung saka tekanan atmosfer tumrap kacepetan sing wiwitane digawa angin, kita bisa ndeleng kenaikan kecepatan sing luwih gedhe utawa kurang.
  • Investasi: Yen kita ana ing wayah wengi sing bening lan sepi, inversi radiasi dibentuk ing cedhak permukaan. Inversi iki nuduhake manawa suhu lumahing luwih murah ing lumahing bumi lan ing dhuwure luwih dhuwur. Gesekan ora mengaruhi angin ing ndhuwur. Owahi angin bisa arah 90 derajat lan kecepatan nganti 40 knot. Sawetara arus tingkat rendah bisa diamati ing wayah wengi. Bedane kerapatan uga bisa nyebabake masalah tambahan ing bidang penerbangan. Aja lali yen kerapatan minangka faktor penting sing tumindak ing arah angin.

Gunting lan penerbangan

gunting lan penerbangan

Kita bakal bisa ndeleng apa sing kedadeyan nalika kedadean meteorologi iki kedadeyan lan kita numpak pesawat. Sekilas, cukup angel diidentifikasi. Iku tegese pilot pesawat ora gampang banget ngenali jinis fenomena meteorologi kasebut. Ing bagean penerbangan, pilot wis nemtokake kahanan apa sing bakal diadhepi nalika jinis fenomena kasebut supaya bisa disiapake lan bisa njupuk solusi sing efektif. Nyatane, akeh pesawat duwe detektor gunting dhewe.

Nalika sampeyan nemokake wilayah sing arah angin ganti rampung ing tengah lepas landas utawa kebangkrutan, sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku ora ngganti konfigurasi pesawat lan ndayani tenaga maksimal. Yen kebangkrutan, luwih becik ngusir manuver lan menek sadurunge mlebu wilayah kasebut. Ing saben kasus, kudu dianggep minangka kahanan sing rumit, amarga saraf uga bisa main kanthi ala.

Penyebab fenomena iki beda-beda lan umume mengaruhi kahanan lokal saben bandara. Orografi wilayah sekitar duwe tanggung jawab kanggo ngalihake aliran utawa angin. Contone, ing Kepulauan Canary, bandara kena pengaruh kurang luwih amarga lega saka Nusantara. Ing kene kita ngerteni sawetara fénoména luwih asring kanggo kapal terbang sing tiba ing wilayah kasebut.

Owahi ing sudhut

Ayo mbayangake pesawat mabur terus lan level sing ana ing zona aliran atmosfer ing arah mudhun. Amarga inersia, pesawat kasebut bakal cepet banget kanthi lintasan lan lintasan Bumi. Sajrone wektu iki, arus efektif ing swiwine wis selaras karo jalur penerbangan, nanging bakal entuk komponen vertikal. Sel kasebut bakal ngalami muatan negatif lan pilot bakal ditahan dening abah nalika kursi bakal ambruk ing sangisore dheweke.

Sawise mlebu wiwitan menyang hilir, efek energi nambah lan pesawat pulih amba sing disetel dhewe. Kanthi cara iki, dheweke terus warna kanthi normal, kajaba yen jalur penerbangan anyar kalebu tingkat keturunan relatif marang Bumi. Yaiku, padha karo aliran udara mudhun utawa drift saiki kalebu komponen vertikal munggah.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan gunting lan ciri-cirine.

Durung duwe stasiun cuaca?
Yen sampeyan semangat babagan meteorologi, entuk salah sawijining stasiun cuaca sing disaranake lan gunakake penawaran sing kasedhiya:
Stasiun Meteorologi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.