Foto-foto karusakan sing disebabake dening Topan Andrew ing taun 1992

Topan Andrew 1

Ing taun 1992 ing Topan Andrew, siklon tropis sing ngancurake, nyerang Amerika Serikat kanthi kategori 5, paling dhuwur ing skala Saffir-Simpson. Kaya sing bisa dideleng ing foto, kekuwatan iki bakal rusak kedadean cuaca ekstrim iku elek banget.

Iku ngrusak kabeh dalane: bangunan, kendaraan ... Lan ditinggalake Kerugian $ 45 milyar (mayoritas ing wilayah Miami), mung ngluwihi Katrina babagan iki ing taun 2005. Korban tewas dadi 23, sanajan bisa uga luwih dhuwur yen rencana evakuasi sing efektif durung ditindakake.

Topan Andrew 2

Topan Andrew 3

Andrew minangka angin topan Kategori 5 kaping telu sing nyerang Amerika Serikat. Untunge, negara kasebut wis ngerti apa sing diadhepi lan wis siyap. Topan Dina Buruh lan Camille minangka pendahulune ing taun 1935 lan 1969 lan ngelingake bebaya sing paling kuat siklon tropis.

Topan Andrew 4

Informasi luwih lengkap - Sinau apa sing kudu ditindakake sajrone kedadeyan cuaca ekstrem

Foto - Badai Agawe Mati


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.