Foto badai spektakuler sing dijupuk saka pesawat

Wit badai

Alam pancen luar biasa, nanging kanggo ndeleng mega badai, yaiku bisa ndeleng awan Cumulonimbus lan bisa mikir babagan kabeh kamulyan sampeyan kudu numpak pesawat lan duwe kabegjan sing sabenere dina kasebut. Pilot manawa wis biasa ndeleng, saka pirang-pirang perjalanan sing dituju, nanging kadang bisa nggawe kesan.

Wong bejo sing njupuk foto badai sing bakal dak tampilake sabanjure diarani Santiago Borja, sing dadi petugas pertama kanggo LATAM Ecuador Airlines, lan sing nalika semana ana pesawat Boeing 767-300 sing mabur liwat sisih kidul Panama, ing dhuwure 37.000 kaki (udakara 11km).

Kanthi Nikon D750, dheweke bisa njupuk foto Cumulonimbus paling apik ing awan badai sing nate dijupuk. Mesthine, kaya sing dijlentrehake, dudu asil saka kasempatan: »sejatine ana akeh faktor sing ora bisa dikendhaleni lan mung kebeneran, nanging aku uga wis pirang-pirang taun nyoba nindakake".

Foto kasebut dijupuk nalika petir madhangi langit, sing nyengsemake. Sampeyan pengin ndeleng foto saiki? Sampeyan duwe:

Badai sampurna

Gambar - Santiago Borja

Karakteristik awan Cumulonimbus

Awan awan iki kalebu klompok awan sing sedheng, amarga dhasar dhasaré kurang saka 2 km, nanging kanthi perkembangan vertikal sing apik, pucuke bisa nggayuh dhuwur sing apik banget: 20km. Iki digawe saka kolom udhara sing anget lan lembab sing munggah ing arah jam.

Biasane ngasilake udan deres lan gludhug, luwih-luwih nalika dheweke bisa ngrampungake pangembangane, kaya kedadeyan sing wis dipotretake aviator Borja.

Gambar, tanpa mangu-mangu, bisa dideleng kanthi tliti lan nikmati kanthi lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.