Fenomena cuaca sing paling nggegirisi ing Australia

Fenomena cuaca ing Australia

Koleksi foto dina iki dadi pemenang kontes fotografi sing wis diatur pamrentah Australia saben taun wiwit taun 1985 kanthi tujuan nglumpukake gambar ing kalender sing nuduhake keragaman iklim uga Pemandangan sing apik banget. Lake Eyre, badai gedhe ing Queensland, badai badai ing Darwin, banjir ing Channel Country lan Pelangi kaping pindho ing pantai Wombarra ana sawetara protagonis fenomena meteorologi edisi 2012.

Sabanjure, kita mung menehi conto conto foto sing umume tanggalan lengkap, sing bisa dituku saka situs web Meteorologi Kantor Pamrentah Australia. Permata nyata kanggo para pecinta negara lan kanggo wong sing ngerti carane ngapresiasi regane motret sing apik lan lanskap alam sing apik.

Badai ing Queensland

Badai ing Queensland, pambuka Topan Yasi, foto dening Gina Harrington

Banjir Negara Saluran

Channel Country, banjir Queensland, foto dening Helen Commens

Pelangi dobel ing Wombarra

Pelangi kaping pindho ing Pantai Wombarra, New South Wales, foto dening Matt Smith

Informasi luwih lengkap - Gambar pelangi dobel

Sumber - Foto Dunia, Biro Meteorologi Pamrentah Australia


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.