Bagean

Situs web kanggo penyayang meteorologi lan fisiologi. Kita ngomong babagan awan, cuaca, kenapa ana macem-macem fenomena meteorologi, instrumen kanggo ngukur, para ilmuwan sing wis nggawe ilmu iki.

Nanging kita uga ngomong babagan Bumi, tatanane, gunung geni, watu, lan geologi lan lintang, planet, lan astronomi.

A bungah tenan

bool (bener)