Badai pasir ing Dubai

Badai pasir ing Dubai

Dubai, ing Uni Emirat Arab, dadi, amarga gedung mewah, minangka salah sawijining tujuan wisata utama ing Timur Tengah. Nanging, sanajan kasunyatane minangka kutha modern sing arsitekturane niru kutha-kutha utama ing kulon, kita aja lali yen dununge ana ing tengah-tengah ara-ara samun, mula badai wedhi Dheweke pancen kudu dipercaya.

Penduduk kutha wis biasa saiki, nanging turis pertama dadi Dubai bisa cukup ora kepenak. Gambar kasebut pancen luar biasa lan ana sing bakal ngomong yen sawise kasebut badai wedhi kutha wis dikubur.

Nanging ora ana kasunyatan sing nyata, amarga, kajaba rasa ora nyaman tartamtu sajrone badai kasebut, fenomena iki ora nuduhake bebaya integritas fisik masarakat. Mesthi wae, supaya ora tetep ing dalan sanajan ora nganggo kacamata protèktif, luwih-luwih yen intensitas paling dhuwur. Ing ngisor iki, kita bisa ndeleng video sing nyengsemake Dubai sing ditelan kanthi nyata wedhi ara-ara samun:

Informasi liyane - AEMET kolaborasi ing instalasi fotometri anyar ing Maroko

Foto - TeluguOne


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.