Akeh karusakan lan evakuasi amarga udan deres

banjir

Amarga ramalan meteorologi sing digawe ing sawetara dina pungkasan, sewelas provinsi Spanyol Dheweke wis siyaga amarga udan deres lan badai. Utamane, dheweke luwih kuwat ing Cádiz, Malaga, Valencia lan Tarragona. Kabeh peringatan sing diwenehake yaiku level "kuning", tegese risiko amarga udan deres banget. Nanging, tandha-tandha sing diwenehake ing Cádiz, Malaga, Tarragona lan Valencia diangkat dadi "oranye", sing nuduhake risiko sing luwih penting.

Ing Cádiz, udan deres nggawe lalu lintas dadi angel ing pirang-pirang dalan lan banjir nyebabake akeh kerusakan sing nyebabake pemotongan sawetara dalan ing jaringan kasebut.

Ana wong lanang umur 54 taun sing ditemokake tilar donya ing kotamadya Conil de la Frontera (Cádiz) sawise kepepet ing traktor sing makarya. Dheweke ing peternakan nalika kepepet. Walikota Conil, Juan Bermúdez, ujar manawa acara iki ora ana gandhengane karo banjir sing kedadeyan ing kutha kasebut.

Saliyane, ana wanita ngetutake sirna sawise mobil sing ditumpaki dicuci. Wanita kasebut ngumbara ing kutha Sant Llorenç d'Hortons ing Barcelona, ​​lan udan deres nyebabake banjir sing nyapu akeh kendaraan. Wong lanang sing lagi bepergian bisa metu saka kendharaan nalika nubruk wit, dheweke bisa njupuk cabang lan metu ing jendhela.

Akeh agen sing melu nggoleki wanita iki. Antarane, kita nemokake petugas pemadam kebakaran, helikopter, anggota klompok kegiatan gunung lan jero banyu khusus lan Canine Search Group, bebarengan karo Mossos d'Esquadra, agen pedesaan lan sukarelawan perlindungan sipil.

Atusan wong uga wis diisolasi amarga ana banjir ing Vejer (Cádiz). Badan keamanan lan darurat durung bisa tumindak normal lan kudu tumindak mbiyantu warga kanthi mbukak pusat olahraga kotamadya supaya bisa ngladeni kulawarga sing kudu evakuasi saka omah.

Pungkasan, ing Murcia, kita nemokake sawetara petugas pemadam kebakaran wis bisa nylametake wong sing kendhase kepepet ing dalan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.