Waterpout paling gedhe ing dasawarsa iki tiba ing Valencia

Gambar - Pau Díaz

Gambar - Pau Díaz

November minangka wulan sing apik banget saka sudut pandang meteorologi: swasanane ora stabil lan episode udan sing diiringi badai dadi tontonan para penggemar lan ahli ing lapangan. Nanging uga duwe sisi negatif, kaya sing bisa dideleng lan dirasakake ing Valencia mau bengi.

152 liter saben meter persegi sing ambruk mung sawetara jam, sing nyebabake penutupan terowongan, garis bawah lan dalan. Iki wis dadi perairan paling gedhe wiwit 11 Oktober 2007, nalika 178'2l / m2 ambruk.

Gambar - Francisco JRG

Gambar - Francisco JRG

Badai, sing tetep statis cedhak Valencia, tiba ing komunitas kasebut wingi awan. Udakara jam sanga saya kuat, lan patang jam mengko saya gedhe maneh, yaiku nyebabake luwih saka setengah ewu panggilan dadi 112. Nanging ora mung menehi banyu, nanging dikancani atusan sinar sing madhangi langit wengi: nganti 429 mung tiba ing Valencia, saka total 2703 sing nindakake ing saindenging Komunitas Valencian, miturut data saka Badan Meteorologi Negara (AEMET).

Udan deres banget Pusat Koordinasi Darurat nemtokake kahanan nol lan peringatan hidrologis nalika udan ing wilayah l'Horta Oest lan ing kutha Valencia dhewe. Apa kahanan darurat 0? Sejatine, minangka peringatan sing diwenehake yen ana bebaya bebaya utawa karusakan sing bisa uga kedadeyan, kaya sing kedadeyan.

Gambar - Germán Caballero

Gambar - Germán Caballero

Dalan lan dalan sing kebanjiran, mobil sing kepepet utawa meh kebanjiran, ... malah pusat medis uga nemoni masalah serius, kaya Rumah Sakit Clínico de Valencia, sing ngalami banjir parah.

Badai, sanajan penting, durung nyebabake manungsa tiwas lan ora ana sing cilaka, sing mesthi dadi kabar apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.