Terusan Suez

dawa saluran

Manungsa wis dadi protagonis pirang-pirang prestasi arsitektur. Nggawe kanal sing bisa ngubungake Segara Abang karo Laut Mediterania minangka inspirasi saka peradaban kuna sing wis ngenggoni Isthmus Suez. Wis pirang-pirang upaya nganti pungkasan dibangun Terusan Suez. Rute kasebut penting banget saka sudut pandang ekonomi lan duwe crita apik lan apik sing bakal dakcritakake ing kene.

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Terusan Suez, konstruksi lan sejarah.

Desain kanal Suez

penting ekonomi kanal

Kita ora bali nganti nyoba kaping pisanan nggawe kanal iki ing abad kaping XNUMX SM. Nalika semana, Firaun Sesostris III mrentah supaya nggawe kanal sing bisa nyambung Kali Nil karo Segara Abang. Sanajan papane cukup sithik, cukup kanggo nampung kabeh kapal nalika semana. Rute iki akeh digunakake nganti pertengahan abad kaping XNUMX. SM. Gurun kasebut cukup gedhe saengga entuk bagean gedhe saka segara, ngalangi dalan sing metu.

Amarga alasan iki Firaun Neco nyoba mbukak maneh kanal kasebut tanpa sukses. Luwih saka 100.000 wong tiwas nalika nyoba mbukak maneh kanal kasebut. Sasampunipun setaun, raja Persia, Darius, ngoperasikake karya supaya bisa pulih sisih kidul kanal. Gagasane yaiku nggawa saluran sing bisa ngliwati kabeh kapal langsung menyang Mediterania tanpa ngliwati kali Nil. Karya kasebut rampung 200 taun mengko kanthi mandhiri Ptolemy II. Tata letak praktis padha karo sing ana ing Terusan Suez saiki.

Ana bedane sangang meter ing antarane permukaan banyu Segara Abang lan Laut Mediterania, mula iki kudu dipikirake ing petungan pambangunan kanal kasebut. Sajrone penjajahan Romawi ing Mesir, ana perbaikan sing signifikan sing bisa ningkatake perdagangan. Nanging, sawise Romawi mangkat saka kanal iki ditinggal maneh lan ora digunakake kanggo apa-apa. Sajrone dominasi Muslim Khalifah Omar sing kuwarasan supaya pulih. Sawise kabeh abad makaryakke, iki direklamasi maneh dening ara-ara samun.

Kita kudu eling yen ara-ara samun kasebut duwe dinamika terus-terusan lan wedhi bisa ngrusak kabeh dalane.

Sejarah Terusan Suez

penting kanal suez

Anane Terusan Suez tetep didhelikake wiwit sewu taun kepungkur. Nganti tekane Napoleon Bonaparte, sing teka ing Mesir ing 1798. Antarane klompok sarjana sing ngiringi Napoleon ana sawetara insinyur terkenal lan dheweke duwe perintah khusus kanggo mriksa isthmus kanggo verifikasi kasedhiyan mbukak kanal sing bisa ngidini liwat pasukan lan barang menyang Timur. Tujuan utama kanal yaiku lan wis dadi rute komersial.

Sanajan nemokake jejak firaun kuno nalika nggoleki cara kanggo mbukak maneh kanal, insinyur istilah konstruksi kasebut pancen mokal. Amarga ana bedane sangang meter ing antarane segara loro, mula ora bisa dibangun. Pirang-pirang taun kepungkur, kilometer sing mundhak dadi kebutuhan kanggo mbukak rute segara iki.

Wis ana ing tengah revolusi industri, perdagangan Asia Wétan mandheg dadi kemewahan lan dadi penting kanggo pertumbuhan ekonomi kabeh kekuwatan utama Eropa. Ing taun 1845, ditambahake siji maneh dalan, yaiku sing pertama Jalur sepur Mesir sing nyambungake Alexandria karo plabuhan Suez. Ana rute liwat daratan liwat ara-ara samun ing Sinai nanging ora praktis banget amarga volume kargo sing bisa ditindakake para kafilah. Perdagangan ing wilayah kasebut ora optimal.

Jalur ilmu sepur sepisanan cukup migunani kanggo transportasi penumpang nanging ora cukup kanggo ngangkut barang. Ora bisa saingan karo kapal uap anyar sing ana ing wektu kasebut, sing luwih cepet lan kanthi kapasitas muatan luwih gedhe.

Pembangunane

Pungkasan, gaweyan kanggo nggawe kanal iki diwiwiti ing taun 1859 dening diplomat lan pengusaha Prancis Ferdinand de Lesseps. Sawise dibangun 10 taun, diresmekake lan dadi salah sawijining karya rekayasa paling gedhe ing saindenging jagad. Ewonan buruh kayata petani Mesir makarya kanthi paksa lan udakara 20.000 wong sing tiwas amarga kahanan sing abot nalika konstruksi kasebut ditindakake. Iki pisanan ing kabeh sejarah mesin penggalian sing dirancang khusus kanggo karya kasebut digunakake.

Prancis lan Inggris ngatur saluran iki sawetara taun, nanging Presiden Mesir dadi nasionalisasi ing taun 1956. Iki nyebabake krisis internasional sing dikenal minangka Perang Sinai. Ing perang iki, Israel, Prancis lan Inggris nyerang negara kasebut. Banjur, antara taun 1967 lan 1973 ana perang Arab-Israel, kayata Perang Yom Kippur (1973).

Renovasi Terusan Suez pungkasan yaiku ing taun 2015 kanthi sawetara karya ekspansi sing nyebabake akeh kontroversi amarga wis entuk kapasitas lan dawa total sing saiki ditindakake.

Pentinge ekonomi

kapal macet ing kanal suez

Saiki wis dadi luwih misuwur gantian amarga Grounding saka kapal Ever Given, sing duwe luwih saka 300 kapal lan 14 kapal tunda sing lagi kerja angel pulihake lalu lintas maritim ing wilayah kasebut.

Pentinge ekonomi umume manggon ing kasunyatan manawa ana 20.000 kapal ngliwati kanal iki kanthi tangan lan minangka kanal sing bisa dilayari sing digunakake ing Mesir. Thanks kanggo iki, kabeh wilayah wis dadi makmur amarga ijol-ijolan komersial. Iki ngidini perdagangan maritim antara Eropa lan Asia Kidul lan nduweni lokasi sing cukup strategis.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan Terusan Suez, konstruksi lan sejarahe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.