Kalender lunar 2018

Kalender lunar 2018

Kaya sing kita ngerteni, rembulan kita duwe siklus 28 dina sing lengkap. Satelit iki ngliwati papat fase kaya saiki. Fase sing kondhang yaiku: anyar, tuwuh, kebak lan suda. Dina iki kita bakal nuduhake sampeyan Tanggalan lunar 2018 kanthi kabeh grahana, pratandha lan interpretasi astrologi. Kita bakal miwiti njlentrehake tanggalan kanggo wulan Mei sing ana lan kita bakal ngliwati Desember.

Apa sampeyan pengin ngerti tanggal kabeh fase rembulan lan maknane? Terus maca 🙂

Wulan ing wulan Mei

Wulan ing wulan Mei

Ing wulan Mei iki, kita wis nemoni wulan pungkasan wulan 7 Mei lan wulan anyar tanggal 15 Mei. Kanggo wulan iki, rembulan nggawa kita tenaga sing cukup kanggo nindakake proyek real estate, ekonomi, kulawarga utawa konstruksi liyane. Miwiti olahraga minangka pilihan sing apik banget kanggo tanggal kasebut, mula ora kakehan ngatasi stres.

Kuartal pertama bakal ditampilake tanggal 22 Mei lan pungkasane wulan purnama tanggal 29 Mei. Tandha kasebut yaiku Sagittarius lan nuduhake rasa seneng lan semangat ing pungkasan wulan. Ora diragukan lan kapercayan murni minangka elemen sing bakal ngancani. Nalika loma ing saben tumindak sadina muput, kita bakal entuk kunci dada sing akeh. Dina purnama minangka pilihan sing apik kanggo ngrancang kegiatan olahraga.

Wulan ing wulan Juni

Wulan ing wulan Juni

Ing wulan Juni, suhu dhuwur lan wiwitan solstis musim panas saya saya saya akeh. Kita bakal duwe eTriwulan pungkasan tanggal 5 Juni lan rembulan anyar tanggal 13 Juni. Tandhane yaiku Gemini. Strategi sing digunakake ing komunikasi bisa mbantu kita nggayuh wong liya lan nuduhake awake dhewe kaya saiki. Kita kudu ngevaluasi kanthi tliti kahanan lan sinau basa utawa miwiti pasinaon anyar. Wulan iki siyap njupuk barang kanthi guyon.

Saliyane, kita bakal duwe kuartal pertama tanggal 20 Juni lan purnama tanggal 28 Juni. Tandhane Capricorn. Rembulan ing wektu iki luwih konstruktif, kerja, konsentrasi lan berkorban. Kabeh energi sampeyan kudu ngatasi masalah lan ngatasi masalah saya suda. Aja nganti kari kerja setengah rampung. Jagad emosi sampeyan bakal luwih mandheg.

Wulan ing wulan Juli

Wulan ing wulan Juli

Ing tengah musim panas, wulan plancongan kanggo akeh, kita bakal entuk kwartal pungkasan tanggal 4 Juli lan rembulan anyar tanggal 12. Kita bakal duwe grahana sunar parsial kanthi tandha Kanker. Dina iki bisa uga kuat kanggo sawetara wong. Penting, ngerti awake dhewe lan ngerti sapa sejatine lan apa sing digoleki. Lingkungan utama bisa nggawe kita ngenali awake dhewe lan ndeleng prekara sing dianggep dudu duweke. Penting banget yen jujur ​​karo awak dhewe lan kabeh sing ora ngemot kita bakal nutup tahap ing urip kita.

El Kita bakal duwe kuartal kaping pisanan tanggal 19 Juli lan purnama tanggal 27 Juli, diiringi gerhana bulan total ing Aquarius. Dina iki uga bakal dadi luwih kuat. Pitakon dhasar kudu nggawa kita nglintasi kabebasan kasebut. Kita bisa uga duwe kapentingan sing beda, rasa tresna sing luwih terbuka lan rumangsa luwih gampang. Kita bisa uga luwih nyambung tinimbang biasane, kanthi fisik lan mental. Iki biasane ing lingkungan sing panas, liburan, lan tenang.

Wulan ing wulan Agustus

Wulan ing wulan Agustus

El Triwulan pungkasan tanggal 2 Agustus lan rembulan bakal udan tanggal 11 Agustus kanthi gerhana parsial srengenge. Tandhane Leo. Dina iki, kita ora bakal entuk apa-apa tanpa ngetrapake wani lan individualitas kanggo masalah kasebut. Apa sing dicritakake ing lingkungan kita ora bakal njupuk keputusan penting.

El kuartal waxing bakal teka tanggal 17 Agustus lan purnama tanggal 26 ing tandha Pisces. Ing jaman saiki, fantasi, impen lan intuisi mbantu kita terus saben dina. Uga keluwihan lan obat-obatan bisa menehi sampeyan pedhot. Ngindhari. Ing mangsa panas iki, kita bakal luwih gampang diapusi utawa dimanipulasi. Nanging, kita bisa ngindhari iki yen nggawe kontak karo wong sing ngandhani yen kita dimanipulasi utawa diapusi. Mupangatake dina iki amarga dheweke bakal luwih simpati karo wong liya lan kreatif.

Wulan ing wulan september

Wulan ing wulan september

Ing wulan iki bakal ditindakake kuartal pungkasan tanggal 1 lan rembulan anyar tanggal 9 ing tandha Virgo. September diiringi rutinitas, stres, trauma pasca liburan, lsp. Pakulinan iki bisa diatasi kanthi nyetel cilik. Nalika supaya paling cilik, kita bakal luwih tenang ing jembaré. Ana akeh sing kudu ditindakake kanggo mbebayani.

El kuartal kaping pisanan tanggal 16 lan purnama tanggal 25 ing tandha Aries. Iklim bakal dadi tumindak, inisiatif lan individualisme. Dina iki, kita kudu pindhah lan luwih becik miwiti prekara-prekara. Bisa uga ana iklim kekerasan tartamtu. Kanggo ngilangi, luwih becik olahraga ing njobo.

Wulan ing wulan Oktober

Wulan ing wulan Oktober

Ing wulan Oktober suhu wiwit mudhun lan kita salam musim gugur. Rembulan sing surem bakal teka tanggal 2 Oktober lan isi tanggal 9 ing tandha Libra. Kita bisa nduwe pacar utawa ngrayu. Rutinitas sampeyan bisa uga diisi karo tumindak sing nyenengake.

El Kuartal pertama tanggal 15 Oktober lan purnama tanggal 24 Oktober. ing tandha Taurus. Rembulan sing bakal kita lakoni saiki bakal seneng banget lan sensualitas. Masalah penting dadi relevan, kalebu ing pangan, istirahat lan kebutuhan finansial. Kita bakal kepengin nindakake apa sing dikarepake lan duwe perkara edan.

Triwulan pungkasan bakal ditindakake tanggal 30 Oktober.

Wulan ing wulan November

Wulan ing wulan November

Rembulan mlebu wulan November tanggal 7 ing tandha Scorpio. Bakal ana intensitas ing dalan lan rasa wedi kita bakal saya gedhe. Penting, sampeyan kudu ngerti emosi sing paling gedhe.

El kuartal kaping pisanan tanggal 14 lan purnama tanggal 23 ing tandha Gemini. Kabeh sing wis meneng kabeh wektu, kanthi rembulan iki ilang. Utang sing diduweni karo bojo, pacangan, kanca, lsp. Dheweke kudu dirampungake.

Kuartal pungkasan yaiku tanggal 29.

Wulan ing wulan Desember

Wulan ing wulan Desember

Kita nutup taun kanthi wulan anyar tanggal 7 desember ing tandha Sagittarius. Minangka wektu nalika kita bisa njupuk risiko amarga kita bakal duwe kapercayan lan kekuatan. Kita bisa menang ing pertempuran kasebut.

El kuartal kaping pisanan tanggal 13 lan purnama tanggal 22 ing tandha Kanker. Bakal ana swasana sing ganti dadi rembulan banyu. Kita bakal rumangsa lara, sensitif lan kita bakal duwe kapasitas kanggo kontak lan tampilan tresno. Sampeyan kudu nambah level intuisi.

Kuartal pungkasan yaiku tanggal 28.

Kanthi informasi kasebut, sampeyan bakal bisa ngrasakake rembulan ing kabeh fase ing taun 2018.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.