Musim panas bisa dadi luwih panas tinimbang biasane ing kabeh Spanyol

Suhu musim panas

Musim panas minangka musim sing diarepake wong akeh. Suhu sing dhuwur ngundang sampeyan supaya bisa nyedhot banyu lan nikmati rasa es krim maneh sawise pirang-pirang wulan tanpa bisa ditindakake, utawa paling ora, tanpa bisa njupuk kauntungan kaya sing bakal kita lakoni ing minggu ngarep.

Nanging, Apa prediksi Badan Meteorologi Negara (AEMET) kanggo musim panas iki? 

Musim panas bisa dadi luwih panas

Anomali suhu kanggo musim panas 2017

Gambar - AEMET

 

Musim panas iki cukup panas. Ing pirang-pirang wilayah, kayata Andalusia kidul, suhu 35-40 derajat Celcius wis kacathet. Ya, wis akeh sing wis menyang pantai utawa kolam renang, nanging ora mung siji-sijine: miturut AEMET ana kemungkinan 50% yen nilai normal bakal ngluwihi (dijupuk saka periode referensi 1981 nganti 2010) ing Semenanjung Iberia lan ing Kepulauan Balearic.

Ing Nusantara Canary kemungkinan luwih murah, 45%.

Ora ana samubarang owah-owahan sing gedhe ing udan

Preferensi anomali kanggo musim panas 2017

Gambar - AEMET

Kosok baline, yen ngomong babagan udan, ora ana pangarepan sing signifikan dibandhingake taun-taun kepungkur. Skenario udan, normal lan garing duwe kemungkinan sing padha: 33%, mula apa sampeyan ngarepake bakal udan luwih akeh utawa yen kosok baline, sampeyan luwih milih ora sithik, taun iki bakal kurang luwih padha karo sing sadurunge.

Tips supaya bisa nggunakake musim panas uga bisa

Pantai Santander

Sajrone musim iki, luwih-luwih yen sampeyan manggon ing wilayah sing panas banget, sampeyan bisa ngalami sawetara masalah sajrone awan: kangelan turu, swasana ati amarga panas banget, masalah konsentrasi, lan liya-liyane. Kanggo ngindhari, We menehi sampeyan serangkaian tips sing bakal mbantu sampeyan nglaras musim sing luwih tenang:

  • Ngombe paling ora 2 liter banyu. Dheweke bakal ndadekake sampeyan hidrasi lan sel awak sampeyan bakal bisa mlaku kanthi bener. Aja ngenteni nganti ngelak ngombe.
  • Mangan panganan seger. Mangan sup lan barang-barang sing kaya mangkene nambah suhu awak. Kayane jelas, nanging ana akeh wong sing kala-kala mutusake nyiyapake bocah-bocah cilik sing apik, kayata ing sawijining dina ing mangsa panas.
  • Aja owah-owahan suhu sing ndadak. Asring kleru yen ing mangsa panas angel banget nandhang lara, nanging suhu sing tiba-tiba bisa nyebabake kesehatan.
  • Nganggo klambi sing pas, lan aja nganggo warna peteng.

Sugeng musim panas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.