iklan
Gunung geni jinis Vulkanis

Gunung geni

Tembung gunung berapi kasebut asale saka Vulcano Romawi, banjur jarene Vulcanus. Sejatine iku tokoh saka mitologi Hellenik ...

Sorotan kategori