Kekeringan ing Spanyol minangka masalah sing saya parah

Spanyol isih durung ngadhepi perubahan iklim

Spanyol, negara sing rentan banget karo perubahan iklim, terus tanpa njupuk langkah kanggo ngatasi masalah kasebut. Mangkene carane sawetara kutha nyalahake kahanan kasebut. Mlebu

ombak panas bakal nyebabake akeh wong tiwas

Efek perubahan iklim mbesuk

Bencana iklim sing disebabake dening pemanasan global bisa nyebabake 152.000 wong mati saben taun ing saindenging Eropa antara taun 2071 nganti 2100.

Anomali suhu

Bumi dadi panas panas

Ing taun-taun pungkasan, suhu rata-rata global mung mundhak, nyepetake cair lan munggah ing segara.

lebur tutup es kutub

Minggah segara saya saya akselerasi

Sawijining panelitian wis nganalisa kenaikan level segara suwe-suwe lan wis nyimpulake yen ing taun 2014 mundhak 50% luwih cepet tinimbang taun 1993.

Mars

Perubahan Iklim ing Mars

Mars duwe permukaan garing ing endi banyu ing swasanane dadi frost. Kepiye kahanan ing iklim Mars?

Anget global

4 penasaran babagan pemanasan global

Kita ngandhani 4 rasa penasaran babagan pemanasan global sing bakal ngejutake sampeyan. Ketik kanggo ngerti apa efek sing bisa ditrapake yen ora nindakake apa-apa kanggo nyegah.