Gurun Antartika

24 penasaran babagan Antartika

Apa sampeyan ngerti babagan ara-ara samun paling gedhe ing donya? Mesthi ana paling ora 24 perkara sing sampeyan durung ngerti. Ketik lan temokake 24 rasa penasaran babagan Antartika.

Topan 1

Sawise prahara: foto

Kumpulan foto, sing dijupuk ing Amerika Serikat, sing mbantu kita ngerti kepiye sing kena pengaruh nalika ngatasi badai.

Cumulonimbus, mega badai

Ing Cumulonimbus

Miturut WMO, Cumulonimbus diterangake minangka mega sing kandel lan kandhel, kanthi pangembangan vertikal sing cukup, ing bentuk gunung utawa menara gedhe. Digandhengake karo badai.

Cumulus

Ing Cumulus

Awan cumulus minangka mega sing tuwuh kanthi vertikal biasane digawe dening arus vertikal sing disenengi dening panasan hawa ing permukaan Bumi.

Stratus

Stratus arupa tetesan banyu cilik, sanajan ing suhu sithik banget bisa kalebu partikel es cilik.

Pilar Lampu ing Jackson

Tihang cahya, efek cahya sing apik

Tihang cahya, efek cahya sing apik sing kedadeyan kanthi alami nalika es ing swasana nggambarake cahya saka Bulan, Srengenge, utawa cahya sing asale saka sumber gawean

Ringkesan nimbostratus

The Nimbostratus

Nimbostratus diterangake minangka lapisan awan sing abu-abu, asring peteng, kanthi tampilan kudung kanthi udan udan salju utawa udakara terus mudhun.

Altocumulus

Ing Altocumulus

Altocumulus diklasifikasikaké minangka méga medium. Jenis awan iki diterangake minangka bank, lapisan tipis utawa awan sing kasusun saka macem-macem bentuk.

Sirkuit

Ing Cirrocumulus

Wit Cirrocumulus kalebu bank, lapisan lancip utawa lembar awan putih, tanpa bayangan, kasusun saka unsur cilik banget. Dheweke ngumumake anane kahanan ora stabil ing level saiki.

cirrus

Sang Cirrus

Cirrus minangka jinis méga sing dhuwur, biasane awujud filamen putih sing digawe saka kristal es.