Hurricane Donald Trump Harvey

Akibaté Topan Harvey

Hasil Harvey lan banjir gedhe sing ditinggalake nalika tangi. Kabeh pitulung lan sarana sing wis diwenehake kanggo nyipta wilayah sing jembar

Mripat badai

Apa sing diarani angin topan?

Apa sampeyan pengin ngerti apa topan kasebut? Kita ngatasi keraguan babagan fenomena sing bisa nyebabake kerusakan serius lan nggawa akeh mupangat kanggo urip.

Topan Matius

Sapa sing milih jeneng badai?

Apa sampeyan kepingin weruh sapa sing milih jeneng angin topan lan kenapa dheweke diarani kaya ngono? Ketik kanggo ngerteni kenapa dheweke duwe jeneng dhewe.

Topan Joaquin

Keuntungan angin topan

Iki minangka fenomena sing bisa nyebabake kerusakan gedhe, nanging uga migunani banget. Temokake apa mupangate angin topan.

Topan 1

Sawise prahara: foto

Kumpulan foto, sing dijupuk ing Amerika Serikat, sing mbantu kita ngerti kepiye sing kena pengaruh nalika ngatasi badai.