Frost

Frost ing pekarangan

Yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi musim adhem sing luwih adhem, mesthine sampeyan wis tangi ing sawijining esuk lan kabeh tanduran ditutupi lapisan es es sing tipis. Lapisan iki, sing katon nieve, diarani Frost. Iki minangka fenomena pembentukan kristal es cilik sing mbentuk tokoh kristal. Dheweke cenderung mbentuk ing sekitar mobil, ing windows, lan ing tanduran yen suhu sithik banget ing wayah wengi. Kanggo mbentuk salju, ora mung cukup suhu sithik, nanging kahanan liyane kudu dipenuhi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa persyaratane lan kepiye carane digawe beku? Ing artikel iki, kita bakal nerangake kabeh kanthi rinci.

Saturasi asor udhara

Kristal es

Hawa sing kita ambegan ora mung campuran gas ing endi oksigen lan nitrogen luwih dominan. Ana uga asor utawa apa sing wis dadi banyu ing kahanan uap. Kaya sing kita ngerteni, kejenuhan hawa ing asor gumantung saka suhu massa udara lan lingkungan. Suhu sing kurang, suhu udara saya kebak kanthi asor. Iki kedadeyan nalika tekan mobil nalika musim salju lan kanthi napas, windows bakal kabut.

Apa sing kedadeyan nalika mlebu ing kahanan iki yaiku udhara ing njero mobil adhem, mula yen terus-terusan narik hawa kanthi asor, kita bakal jenuh lan pungkasane bakal kondensasi. Kanggo mbusak fogging saka windows, kita kudu nggunakake pemanasan. Hawa sing anget ndhukung uap banyu luwih akeh tanpa kondensasi.

Sanajan kayane kaya sing cocog karo kabeh logika, hawa sing ana ing ara-ara samun duwe uap banyu luwih akeh tinimbang wilayah pegunungan sing salju. Banjur apa? Jisim udara kanthi suhu sing luwih dhuwur bisa nahan uap banyu luwih akeh tanpa kondensasi.. Iki dikenal minangka titik embun. lan nuduhake suhu sing hawane dadi kebak karo asor lan wiwit kembung. Semono uga kabut sing kita uculake ing wayah wengi adhem.

Kepiye bentuk es

Frost ing mobil

Sawise ngerti titik saturasi hawa ing asor, kita bisa ngerti kepiye wujud es. Amarga, hawa sing kita ambegan ngemot kelembapan, yen suhu sithik banget, uap banyu ora mung bakal kenthel, mula bakal malih dadi kahanan sing padhet. Supaya frost dibentuk, mesthine kudu ana suhu sing luwih murah tinimbang titik saturasi hawa.

Nalika wayah wengi, srengenge mandheg nyedhiyakake panas kanggo lingkungan lan hawa wiwit adhem kanthi cepet. Bumi adhem malah luwih cepet tinimbang hawa. Yen ora ana angin, hawane dadi adhem. Hawane sing luwih adhem, luwih padhet, mula mudhun menyang lumahing. Kosok baline, hawa sing luwih anget bakal tetep ing papan sing luwih dhuwur, amarga ora kandhel.

Nalika jisime hawa adhem mudhun ing permukaan, suhu bakal mudhun luwih akeh amarga pengaruh adhem ing antarane massa udara lan lahan sing adhem. Iki bakal nggawe suhu luwih murah tinimbang titik saturasi asor saka udhara, mula uap banyu ngompol dadi tetesan banyu. Yen suhu sekitar kurang saka 0 derajat lan ora ana angin sing bisa ngrusak stabilitas kasebut, tetesan banyu setor ing lumahing kayata godhong tanduran, windows mobil, lsp. Dheweke bakal malih dadi kristal es.

Mangkene carane adhem nalika wengi adhem.

Syarat kanggo mbentuk beku

Frost ing tanduran

Kaya sing wis dingerteni, kita butuh hawa ing ngisor nol derajat, tanpa angin lan hawa dadi kebak asor. Ing iklim ing endi hawane wis garing, sampeyan ora bakal bisa ndeleng frost lagi akeh sanajan suhune -20 derajat utawa kurang. Kasunyatan manawa banyu beku nganti nol derajat durung mesthi bener. Kita wis diwulang wiwit bocah yen titik pembekuan banyu derajat nol, nanging iki ora sejatine.

Banyu alami cenderung duwe kotoran kayata bledug, spek bumi utawa zat liyane sing dadi inti kanggo kondensasi hygroscopic. Iki tegese partikel kasebut minangka inti kanggo pembentukan tetesan banyu utawa, ing kasus iki, kristal es. Yen banyune murni, tanpa inti kondensasi, suhu -42 derajat dibutuhake supaya banyu bisa ganti saka cairan dadi negara padhet.

Iki uga minangka salah sawijining sebab kenapa ing sawetara papan sing duwe bledug atmosfer, ana udan sing luwih kuwat lan ora dikarepake. Iki amarga ana konsentrasi inti kondensasi sing luwih dhuwur sing mbentuk mega lan tetes banyu dibentuk sadurunge endapan.

Inti kondensasi iki uga bisa ditemokake ing permukaan sing wis kasebut, kayata mobil, gelas utawa banyu sing ana evapotranspires liwat pertukaran gas tanduran. Lumahing tanduran iki uga bisa uga ana lebu, wedhi, lsp. Sing tumindak minangka inti kondensasi kanggo pembentukan kristal es.

Akibat negatif

Frost ing wit

Frost dhewe ora mbebayani gumantung saka permukaan sing digawe. Yen kita duwe frost ing aspal bisa nyebabake kacilakan lalu lintas amarga adaptasi rodhane ora apik ing lemah lan gondhelan sing ora dikarepake. Saliyane, ana akeh tanduran taneman sing ora ngidinke beku lan kurang saka es. Ing jinis kahanan kasebut, panen bisa kena pengaruh serius.

Kanggo sisa permukaan, frost biasane ora masalah. Mung nambah rasa adhem.

Muga-muga informasi iki mbantu sampeyan sinau babagan frost.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.