veroño

Verrano

Nalika nerangake budaya lan meteorologi sing populer, mula ana konsep sing cukup menarik. Salah sawijining konsep sing wis digawe ...

mesosfer lan gas

Mesosfir

Atmosfer Bumi dipérang dadi pirang-pirang lapisan, saben-saben duwé komposisi lan fungsi sing beda. Ayo lunga…