partikel ozon

Ozon

Ozon (O3) minangka molekul sing kasusun saka telung atom oksigen. Iki dibentuk nalika molekul oksigen ...

sinkholes ing alam

Dolinas

Ing geologi ana sawetara jinis formasi. Saben wong nduweni ciri lan asal-usul sing unik. Salah sijine yaiku ...